Welcome, sign in or click here to subscribe.
Login: Password:
     


 

 

  Architecture & Engineering

Subscriber content preview

April 21, 2014

Forest HQ and lab at OSU becomes a case study for wood construction

Photos by Jeff Amram Photography [enlarge]
A 10,500-square-foot addition is connected by a breezeway to a 7,500-square-foot forestry sciences lab complex that was renovated.


(Editor's note: Photos in this story were credited to the wrong photographer. The pictures were taken by Jeff Amram Photography of Portland.)

The Siuslaw National Forest Supervisor's Office and the Corvallis Forestry Sciences Lab now share a renovated building on the campus of Oregon State University in Corvallis.


 
. . .


To read this story in full login or purchase a subscription.


Search Stories
 Find:
 With:
 In:
 Depth:
 Sort by:
Advanced options

--